NYTÅRSMENU 2019-2020

 

// NYTÅRSMENU 2019 - KUN UD AF HUSET //

 

7 himmelske retter 399,-

 

 

FORRET

 

- Koldrøget fasan fra Lolland med estragonmayo, tyttebær og syltet gulerod

- Bok choy med saltet skyr samt ørredrogn og æblevinaigrette

- Ristet blomkål med trøffelmayo, muslingecreme og porreolie

 

 

HOVEDRET

 

- Mør oksebøf af striploin med aromatisk kalvesauce og kartoffeltimbale med timian og persille. Hertil gratinerede jordskokker med rosmarin og parmesan samt kompot på tomater, grillede artiskokhjerter og oliven.

 

 

DESSERT

 

- Hindbærtærte med vanilje og blomster

- Solbærfragilité med syltede brombær

- Mørdejsmedaljon med hyldeblomst og lime

 

Vi har anrettet de 3 forretter og de 3 desserter på forhånd, så det eneste I skal gøre, er at stege en mør bøf og varme den færdige garniture og sovs. Vejledning medfølger naturligvis. Forretter og desserter deles family-style ved bordet.

Vi tager naturligvis højde for allergener og er imødekommende over for dette.

 

OBS: Der er ingen returemballage efter denne skønne aften!

Tilkøb:

Koldhævet surdejsbrød: 15,- pr. person

Kransekage og macarons: 50,- pr. person

Kaviar 10 g.: 200,-

Extra bøf: 65,- pr. stk. 

Menuen skal bestilles senest 26. december

Afhentning mellem 11.00 og 15.00 på Nytårsaftensdag

 

Bestil via Facebook, mail: info@orebykro.dk eller tlf: 54174466 eller 31430542

Mindstebestilling er 2 couverter.

Vi glæder os til et fantastisk nytår!

De bedste hilsner fra Oreby Kro

VEJLEDNING TIL MENUEN: 

Skænk dig et fornuftigt glas vin og læs hele vejledningen igennem inden du går i gang.

 

FORRET

  • Koldrøget fasan fra Lolland med estragonmayo, tyttebær og syltet gulerod

  • Bok choy med saltet skyr samt ørredrogn og æblevinaigrette

  • Ristet blomkål med trøffelmayo, muslingecreme og porreolie

Vejledning, forret:

 

Alle 3 forretter er anrettet på forhånd i hver deres emballage. Det eneste du skal gøre, er at tage låget af og sætte ’fadene’ på bordet samtidigt. Forretterne deles herefter ’family-style’ ved bordet. Servér gerne brød og smør til forretterne (brød medfølger hvis det er tilvalgt ved bestillingen - smør medfølger dog ikke).

 

OBS: Fasanerne er skudt vildt, så kan indeholde hagl.


HOVEDRET

  • Mør oksebøf af striploin med aromatisk kalvesauce og kartoffeltimbale med timian og persille. Hertil gratinerede jordskokker med rosmarin og parmesan samt kompot på tomater, grillede artiskokhjerter og oliven.

Vejledning, hovedret:

 

1. Kartoffeltimbalen varmes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 20 min. Emballagen, som kartoffeltimbalen er i, kan tåle op til 220 grader – men HUSK at fjern låget, hvis du vælger at varme kartoffeltimbalen i vores emballage.

2. Gratinerede jordskokker med rosmarin og parmesan varmes i ovnen i ca. 20 min. ved 180 grader varmluft. HUSK at fjern låget, hvis du vælger at bruge vores emballage til opvarmning (er pakket sammen med kartoffeltimbalen ved 2 personers bestillinger).

3. Kompot på tomater, grillede artiskokhjerter og oliven varmes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 20 min. HUSK at fjern låget, hvis du vælger at bruge vores emballage til opvarmning.

3. Kalvesaucen hældes fra emballagen og over i en gryde eller kasserolle og varmes herefter langsomt op.

4. Bøffen er skåret på forhånd, så du skal blot pakke den ud af emballagen og brune den hårdt af på en brandvarm pande med vedlagte urter (ca. 3 min. på hver side efter smag og behag). Lad herefter kødet hvile i samme tid som du har stegt det.

 

Vi har regnet en kartoffeltimbale pr. person, men har vedlagt lidt ekstra til jer.

 

Anret det hele efter fri fantasi på fade og/eller tallerkner, eller brug den medfølgende engangsemballage.


DESSERT

  • Hindbærtærte med vanilje og blomster

  • Solbærfragilité med syltede brombær

  • Mørdejsmedaljon med hyldeblomst og lime

Vejledning, dessert:

 

Alle 3 desserter er anrettet på forhånd i samme emballage. Det eneste du skal gøre, er at tage låget af og sætte ’fadene’ på bordet samtidigt. Desserterne deles herefter ’family-style’ ved bordet.

 

De bedste nytårshilsner fra Teamet på Oreby Kro

 

OREBY KRO - OREBYGAARD 2 - 4990 SAKSKØBING - TLF. 54 17 44 66 - INFO@OREBYKRO.DK
Koldhævet surdejsbrød