NYTÅRSMENU 2019-2020
// NYTÅRSMENU 2019 - KUN UD AF HUSET //
7 himmelske retter 399,-
FORRET
- Koldrøget fasan fra Lolland med estragonmayo, tyttebær og syltet gulerod
- Bok choy med saltet skyr samt ørredrogn og æblevinaigrette
- Ristet blomkål med trøffelmayo, muslingecreme og porreolie
HOVEDRET
- Mør oksebøf af striploin med aromatisk kalvesauce og kartoffeltimbale med timian og persille. Hertil gratinerede jordskokker med rosmarin og parmesan samt kompot på tomater, grillede artiskokhjerter og oliven.
DESSERT
- Hindbærtærte med vanilje og blomster
- Solbærfragilité med syltede brombær
- Mørdejsmedaljon med hyldeblomst og lime
Vi har anrettet de 3 forretter og de 3 desserter på forhånd, så det eneste I skal gøre, er at stege en mør bøf og varme den færdige garniture og sovs. Vejledning medfølger naturligvis. Forretter og desserter deles family-style ved bordet.
Vi tager naturligvis højde for allergener og er imødekommende over for dette.
OBS: Der er ingen returemballage efter denne skønne aften!
Tilkøb:
Koldhævet surdejsbrød: 15,- pr. person
Kransekage og macarons: 50,- pr. person
Kaviar 10 g.: 200,-
Extra bøf: 65,- pr. stk.
Menuen skal bestilles senest 26. december
Afhentning mellem 11.00 og 15.00 på Nytårsaftensdag
Bestil via Facebook, mail: eller tlf: 54174466 eller 31430542
Mindstebestilling er 2 couverter
Vi glæder os til et fantastisk nytår!
De bedste hilsner fra Oreby Kro