NYTÅRSMENU 2020-2021
ALT UDSOLGT
DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT FORETAGE ÆNDRINGER I JERES BESTILLING
// NYTÅRSMENU 2020 - KUN UD AF HUSET //
7 himmelske retter 399,-
FORRET
- Kryddersaltet laks med rygeostcreme samt selleri marineret i dild og estragon
- Confiterede gulerødder med hummercreme, råsyltet squash og græskarchutney
- Braiseret svinekæbe vendt i salviesalt med rødbederelish, hindbærpuré og syltede sennepsfrø
HOVEDRET
- Mør oksebøf med trøffeltimbale, bagte løg med persillepuré, kartofler vendt med grillet peberfrugt samt aromatisk kalvesauce tilført braiseret skank
DESSERT
- Rabarbermazarin med rabarbermousse og rabarbergele
- Hvid chokoladekage med nødder og bærcreme
- Pære ’surprice’ med pistaciepraliné, pærekompot og timian
Vi har anrettet de 3 forretter og de 3 desserter på forhånd, så det eneste I skal gøre, er at stege en mør bøf og varme den færdige garniture og sovs. Vejledning medfølger naturligvis. Forretter og desserter deles family-style ved bordet.
Vi tager naturligvis højde for allergener og er imødekommende over for dette.
OBS: Der er ingen returemballage efter denne skønne aften!
Tilkøb:
Koldhævet surdejsbrød: 15,- pr. person
Kaviar 10 g.: 200,-
Extra bøf: 65,- pr. stk.
Menuen skal bestilles senest 26. december
Afhentning mellem 11.00 og 15.00 på Nytårsaftensdag
Bestil via Facebook, mail: eller tlf: 54174466 eller 31430542
Mindstebestilling er 2 couverter.
Vi glæder os til et fantastisk nytår!
De bedste hilsner fra Oreby Kro