top of page

NYTÅRSMENU 2023

NYTÅRSMENUEN ER UDSOLGT

SEND OS EN E-MAIL FOR AT KOMME PÅ VENTELISTEN

DEADLINE FOR ÆNDRINGER OG AFBESTILLING ER 26. DECEMBER

AFHENTNING OG BETALING SKER I TIDSRUMMET KL. 10 TIL 14 PÅ KROEN 31/12

LÆS VEJEDNINGEN NEDERST PÅ DENNE SIDE HVIS DU HAR GLEMT DEN VED UDLEVERINGEN.

// NYTÅRSMENU 2023 - KUN UD AF HUSET //

7 himmelske retter 475,-

 

FORRET

- Rillette på torsk og jomfruhummer med dildmayo, syltet sennepsfrø og palmekål 

- Røget lokal råvildt med Karl Johan mayo, ristede valnødder, bladsellericrudité og tyttebær

- Rødbedetatar med estragonmayo, kålrabi, syltede salatløg og sprøde kerner

 

HOVEDRET

- Mør oksebøf med kartoffelterrin, græskarpuré, ristede jordskokker samt aromatisk kalveskysauce tilført trøffel

 

DESSERT

- Citronmousse med lemoncurd og solbærfragilité

- Pistaciemazarin med krokant, chokolade og hasselnødder

- Mørk chokomousse på sprød bund med saltkaramel

Vi har anrettet de 3 forretter og de 3 desserter på forhånd, så det eneste I skal gøre, er at stege en mør bøf og varme den færdige garniture og sovs. Vejledning medfølger naturligvis. Forretter og desserter deles family-style ved bordet.

 

Vi tager naturligvis højde for allergener og er imødekommende over for dette.

 

OBS: Der er ingen returemballage efter denne skønne aften!

 

Tilkøb: 

Koldhævet surdejsbrød: 15,- pr. person

Caviar 10 g.: 200,-

Extra bøf: 65,- pr. stk. 

Menuen skal bestilles senest 26. december. Vi tager forbehold for at måtte melde udsolgt før tid. Din bestilling er først gældende når vi har bekræftet den. Deadline for ændringer og afbestilling er ligeledes 26. december.  

Afhentning mellem kl. 10.00 og 14.00 på Nytårsaftensdag 31. december 2023. 

Bestil via Facebook, mail: info@orebykro.dk eller tlf: 54174466 eller sms 31430542

Mindstebestilling er 2 couverter

De bedste nytårshilsner fra hele teamet på Oreby Kro

 

 

// VEJLEDNING NYTÅRSMENU 2023 //

Skænk dig et fornuftigt glas vin og læs hele vejledningen igennem inden du går i gang

FORRET 

-    Rillette på torsk og jomfruhummer med dildmayo, syltet sennepsfrø og palmekål 
 Tag blot låget af


-    Røget lokal råvildt med Karl Johan mayo, ristede valnødder, bladsellericrudité og tyttebær 
 OBS: Vildt kan være skudt med hagl og der er derfor risiko for at enkelte kan være overset i bearbejdningen 


-    Rødbedetatar med estragonmayo, kålrabi, syltede salatløg og sprøde kerner
 Tag blot låget af

Vejledning, forret: Forretterne serveres samtidigt og deles family-style ved bordet. Servér gerne brød og smør til forretterne. Brød medfølger hvis det er tilvalgt ved bestillingen - smør medfølger dog ikke.


HOVEDRET

-    Mør oksebøf skåret af striploin. Serveres med kartoffelterrin, græskarpuré, ristede jordskokker samt aromatisk kalveskysauce tilført trøffel (sort trøffelolie samt sort trøffelpaste) 

Vejledning, hovedret:

1. Kartoffelterrinen varmes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 20 min. Emballagen, som kartoflerne er i, kan tåle op til 220 grader. HUSK at fjern låget, hvis du vælger at bruge vores emballage til opvarmning.
2. Jordskokker varmes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 10 min. Emballagen, som kartoflerne er i, kan tåle op til 220 grader. HUSK at fjern låget, hvis du vælger at bruge vores emballage til opvarmning.
3. Kalvesaucen hældes fra emballagen og over i en gryde/kasserolle og varmes herefter langsomt op.
4. Græskarpuré kan varmes i medfølgende emballage (tag låget af) ved 180 grader varmluft i 5 min. Kan også med fordel tages fra emballagen og over i en gryde/kasserolle og varm herefter langsomt op.
5. Bøffen er skåret på forhånd, så du skal blot pakke den ud af emballagen og brune den hårdt af på en brandvarm pande med vedlagte urter (ca. 2-3 min. på hver side efter smag og behag). Lad herefter kødet hvile i samme tid som du har stegt det. Tag gerne kødet ud i god tid så den har nået at få stuetemperatur inden du steger den. 

Ovntiderne er vejledende da hver ovn kan varme forskelligt. Juster gerne smagen med salt/peber.

Anret det hele efter fri fantasi på fade og/eller tallerkner, eller brug den medfølgende engangsemballage. 

 

DESSERT

-    Citronmousse med lemoncurd og solbærfragilité
-    Pistaciemazarin med krokant, chokolade og hasselnødder 
-    Mørk chokomousse på sprød bund med saltkaramel 
Vejledning, dessert:


Alle 3 desserter er anrettet på forhånd i samme emballage. Det eneste du skal gøre, er at tage låget af og sætte ’fadene’ på bordet samtidigt eller anret på fade og/eller tallerkner. Desserterne deles herefter family-style ved bordet.

De bedste nytårshilsner fra Teamet på Oreby Kro
 

bottom of page