NYTÅRSMENU 2020-2021

 

ALT UDSOLGT 

DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT FORETAGE ÆNDRINGER I JERES BESTILLING

 

// NYTÅRSMENU 2020 - KUN UD AF HUSET //

 

7 himmelske retter 399,-

 

 

FORRET

 

- Kryddersaltet laks med rygeostcreme samt selleri marineret i dild og estragon

- Confiterede gulerødder med hummercreme, råsyltet squash og græskarchutney


- Braiseret svinekæbe vendt i salviesalt med rødbederelish, hindbærpuré og syltede sennepsfrø

 

HOVEDRET


- Mør oksebøf med trøffeltimbale, bagte løg med persillepuré, kartofler vendt med grillet peberfrugt samt aromatisk kalvesauce tilført braiseret skank

 

DESSERT

- Rabarbermazarin med rabarbermousse og rabarbergele

- Hvid chokoladekage med nødder og bærcreme


- Pære ’surprice’ med pistaciepraliné, pærekompot og timian

Vi har anrettet de 3 forretter og de 3 desserter på forhånd, så det eneste I skal gøre, er at stege en mør bøf og varme den færdige garniture og sovs. Vejledning medfølger naturligvis. Forretter og desserter deles family-style ved bordet.

Vi tager naturligvis højde for allergener og er imødekommende over for dette.

 

OBS: Der er ingen returemballage efter denne skønne aften!

Tilkøb:

Koldhævet surdejsbrød: 15,- pr. person

Kaviar 10 g.: 200,-

Extra bøf: 65,- pr. stk. 

Menuen skal bestilles senest 26. december

Afhentning mellem 11.00 og 15.00 på Nytårsaftensdag

 

Bestil via Facebook, mail: info@orebykro.dk eller tlf: 54174466 eller 31430542

Mindstebestilling er 2 couverter.

Vi glæder os til et fantastisk nytår!

De bedste hilsner fra Oreby Kro

Forretter
Forretter

press to zoom
Hovedret
Hovedret

press to zoom
Koldhævet surdejsbrød
Koldhævet surdejsbrød

press to zoom
Forretter
Forretter

press to zoom
1/4