
NYTÅRSMENU 2024
OBS: DEADLINE FOR ÆNDRINGER OG AFBESTILLING ER OVERSKREDET
AFHENTNING OG BETALING ER PÅ KROEN D. 31/12 MELLEM KL. 10 TIL 14
// NYTÅRSMENU 2024 - KUN UD AF HUSET //
7 himmelske retter 475,-
FORRET
- Rillette på lokale fasaner med syltet solbær, kantarelmayo og glaskålcrudité
- Koldrøget hellefisk med muslingecreme, saltede agurker, dildolie og ristet boghvede
- Carpaccio på bolsjebeder og gulbeder med trøffelmayo, græskarkernecrumble og revet vesterhavsost
HOVEDRET
- Mør oksebøf med kartoffelterrin, puré på saltbagte selleri, miso glaserede bøgehatte samt aromatisk kalveskysauce
DESSERT
- Blondie med rabarbermousse og rabarberstøv
- Mørk chokoladeganache i sprød tærte med revet hvid chokolade og tørret solbær
- Nøddebund med blodappelsinmousse og bergamotgelé
Vi har anrettet de 3 forretter og de 3 desserter på forhånd, så det eneste I skal gøre, er at stege en mør bøf og varme den færdige garniture og sovs. Vejledning medfølger naturligvis. Forretter og desserter deles family-style ved bordet.
Vi tager naturligvis højde for allergener og er imødekommende over for dette.
OBS: Der er ingen returemballage efter denne skønne aften!
Tilkøb:
Koldhævet surdejsbrød: 15,- pr. person
Caviar 10 g.: 200,-
Extra bøf: 65,- pr. stk.
Menuen skal bestilles senest 26. december. Vi tager forbehold for at måtte melde udsolgt før tid. Din bestilling er først gældende når vi har bekræftet den. Deadline for ændringer og afbestilling er ligeledes 26. december.
Afhentning og betaling mellem kl. 10.00 og 14.00 på Nytårsaftensdag 31. december 2024.
Bestil via Facebook, mail: info@orebykro.dk eller tlf: 54174466 eller sms 31430542
Mindstebestilling er 2 couverter
De bedste nytårshilsner fra hele teamet på Oreby Kro



