
NYTÅRSMENU 2022-2023
VEJLEDNING TIL ÅRETS NYTÅRSMENU
Skænk dig et fornuftigt glas vin og læs hele vejledningen igennem inden du går i gang
FORRET
- Koldrøget torsk med muslingecreme, syltet selleri, dildolie og saltede mandler
Tag blot låget af
- Røget fasanbryst med estragonmayo, syltede bøgehatte og friterede boghvedekerner
Tag låget af og drys boghvedekerner udover (står i separat emballage).
OBS: fasanerne er skudt med hagl og der er derfor risiko for der kan være enkelte som er overset ved rygningen.
- Ristede jordskokker med trøffelmayo, jordskokkechips og trøffelsne
Tag låget af og drys først jordskokkechips og herefter trøffelsne udover (står i hver deres separate emballage)
Vejledning, forret: Forretterne serveres samtidigt og deles family-style ved bordet. Servér gerne brød og smør til forretterne. Brød medfølger hvis det er tilvalgt ved bestillingen - smør medfølger dog ikke.
HOVEDRET
- Mør oksebøf (skåret af striploin fra frilandskvæg – vi har afpudset bøffen). Serveres med kartoffelterrin, selleripuré, honningglaserede rødbeder med timian samt aromatisk kalveskysauce tilført trøffel (sort trøffelolie).
Vejledning, hovedret:
1. Kartoffelterrinen varmes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 20 min. Emballagen, som kartoflerne er i, kan tåle op til 220 grader. HUSK at fjern låget, hvis du vælger at bruge vores emballage til opvarmning.
2. Rødbederne varmes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 15 min. Emballagen, som kartoflerne er i, kan tåle op til 220 grader. HUSK at fjern låget, hvis du vælger at bruge vores emballage til opvarmning.
3. Kalvesaucen hældes fra emballagen og over i en gryde/kasserolle og varmes herefter langsomt op.
4. Selleripuré tages fra emballagen og over i en gryde/kasserolle og varmes herefter langsomt op.
5. Bøffen er skåret på forhånd, så du skal blot pakke den ud af emballagen og brune den hårdt af på en brandvarm pande med vedlagte urter (ca. 2-3 min. på hver side efter smag og behag). Lad herefter kødet hvile i samme tid som du har stegt det. Tag gerne kødet ud i god tid så den har nået at få stuetemperatur inden du steger den.
Ovntiderne er vejledende da hver ovn kan varme forskelligt. Juster gerne smagen med salt/peber.
Anret det hele efter fri fantasi på fade og/eller tallerkner, eller brug den medfølgende engangsemballage.
DESSERT
- Mørk chokolade med valnødder, hvid chokoladeganache og abrikosgelé
- Sprød mørdejsbund med citroncreme og italiensk marengs
- Kokosmousse med hasselnøddepraliné og solbærkompot
Vejledning, dessert:
Alle 3 desserter er anrettet på forhånd i samme emballage. Det eneste du skal gøre, er at tage låget af og sætte ’fadene’ på bordet samtidigt eller anret på fade og/eller tallerkner. Desserterne deles herefter family-style ved bordet.
De bedste nytårshilsner fra Teamet på Oreby Kro
// ALT UDSOLGT //
// DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT FORETAGE ÆNDRINGER I SIN BESTILLING //
// AFHENTNING OG BETALING ER MELLEM KL. 10-14 D. 31. DECEMBER //
// NYTÅRSMENU 2022 - KUN UD AF HUSET //
7 himmelske retter 450,-
FORRET
- Koldrøget torsk med muslingecreme, syltet selleri, dildolie og saltede mandler
- Røget fasanbryst med estragonmayo, syltede bøgehatte og friterede boghvedekerner
- Ristede jordskokker med trøffelmayo, jordskokkechips og trøffelsne
HOVEDRET
- Mør oksebøf med kartoffelterrin, selleripuré, glaserede rødbeder samt aromatisk kalveskysauce tilført trøffel.
DESSERT
- Mørk chokolade med valnødder, hvid chokoladeganache og abrikosgelé
- Sprød mørdejsbund med citroncreme og italiensk marengs
- Kokosmousse med hasselnøddepraliné og solbærkompot
Vi har anrettet de 3 forretter og de 3 desserter på forhånd, så det eneste I skal gøre, er at stege en mør bøf og varme den færdige garniture og sovs. Vejledning medfølger naturligvis. Forretter og desserter deles family-style ved bordet.
Vi tager naturligvis højde for allergener og er imødekommende over for dette.
OBS: Der er ingen returemballage efter denne skønne aften!
Tilkøb:
Koldhævet surdejsbrød: 15,- pr. person
Kaviar 10 g.: 200,-
Extra bøf: 65,- pr. stk.
Menuen skal bestilles senest 26. december. Vi tager forbehold for at måtte melde udsolgt før tid. Din bestilling er først gældende når vi har bekræftet den. Deadline for ændringer og afbestilling er ligeledes 26. december.
Afhentning mellem kl. 10.00 og 14.00 på Nytårsaftensdag
Bestil via Facebook, mail: info@orebykro.dk eller tlf: 54174466 eller sms 31430542
Mindstebestilling er 2 couverter
De bedste nytårshilsner fra hele teamet på Oreby Kro



