NYTÅRSMENU 2021-2022

VI HAR UDSOLGT AF ÅRETS NYTÅRSMENU.

OBS: DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT FORETAGE ÆNDRINGER I ELLER AFBESTILLE EKSISTERENDE ORDRE!

VEJLEDNING OREBY KRO NYTÅRSMENU

Skænk dig et fornuftigt glas vin og læs hele vejledningen igennem inden du går i gang


FORRET 

-    Koldrøget hellefisk med perlebyg vendt i estragon og purløg samt hummermayo
-    Unghanerillette med portvin samt persillecreme, tranebær og løgmarmelade 
-    Ristet blomkål med muslingecreme, dildolie og mandler

 

Vejledning, forret:
 
Alle 3 forretter er anrettet på forhånd i hver deres emballage. Det eneste du skal gøre, er at tage låget af og sætte ’fadene’ på bordet samtidigt. Forretterne deles herefter family-style ved bordet. Servér gerne brød og smør til forretterne (brød medfølger hvis det er tilvalgt ved bestillingen - smør medfølger dog ikke).


HOVEDRET

-    Mør oksebøf med kartoffelterrin, bagte løg med persille-/ærtepuré, confiterede selleri med valnødder og trøffelsne samt aromatisk kalvesauce tilført trøffel (sort trøffelolie).

Vejledning, hovedret:

1. Kartoffelterrinen varmes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 15-20 min. Emballagen, som kartoflerne er i, kan tåle op til 220 grader. HUSK at fjern låget, hvis du vælger at bruge vores emballage til opvarmning.
2. Selleri og de bagte løg med persille-/ærtepuré varmes i ovnen i ca. 15 min. ved 180 grader varmluft. HUSK at fjern låget, hvis du vælger at bruge vores emballage til opvarmning. 
3. Kalvesaucen hældes fra emballagen og over i en gryde/kasserolle og varmes herefter langsomt op.
4. Bøffen er skåret på forhånd, så du skal blot pakke den ud af emballagen og brune den hårdt af på en brandvarm pande med vedlagte urter (ca. 3 min. på hver side efter smag og behag). Lad herefter kødet hvile i samme tid som du har stegt det. 
5. Lige inden servering drysser du trøffelsneen (som er tilsat valnødder) hen over sellerierne. Du behøver ikke bruge det hele men tilsæt efter smag og behag. 

Ovntiderne er vejledende da hver ovn kan varme forskelligt.  

Anret det hele efter fri fantasi på fade og/eller tallerkner, eller brug den medfølgende engangsemballage. 

DESSERT

-    Citronmousse på vaniljebund med hindbærgelé 
-    Sprød mørdej med chokolademousse samt saltkaramel og passionsfrugt
-    Solbær ’surprice’ med solbærgelé 


Vejledning, dessert:


Alle 3 desserter er anrettet på forhånd i samme emballage. Det eneste du skal gøre, er at tage låget af og sætte ’fadene’ på bordet samtidigt. Desserterne deles herefter family-style ved bordet.

 


 

// NYTÅRSMENU 2021 - KUN UD AF HUSET //

 

7 himmelske retter 399,-

 

 

FORRET

 

- Koldrøget hellefisk med perlebyg vendt i estragon og purløg samt hummermayo

- Unghanerillette med portvin samt persillecreme, tranebær og løgmarmelade

- Ristet blomkål med muslingecreme, dildolie og mandler

 

HOVEDRET


- Mør oksebøf med kartoffelterrin, bagte løg med persillepuré, confiterede selleri med valnødder og trøffelsne samt aromatisk kalvesauce tilført trøffel.

 

DESSERT

- Citronmousse på vaniljebund med hindbærgelé

- Sprød mørdej med chokolademousse samt saltkaramel og passionsfrugt

- Solbær ’surprice’ med solbærgelé

Vi har anrettet de 3 forretter og de 3 desserter på forhånd, så det eneste I skal gøre, er at stege en mør bøf og varme den færdige garniture og sovs. Vejledning medfølger naturligvis. Forretter og desserter deles family-style ved bordet.

Vi tager naturligvis højde for allergener og er imødekommende over for dette.

 

OBS: Der er ingen returemballage efter denne skønne aften!

Tilkøb:

Koldhævet surdejsbrød: 15,- pr. person

Kaviar 10 g.: 200,-

Extra bøf: 65,- pr. stk. 

Menuen skal bestilles senest 26. december (med forbehold for vi må melde udsolgt). Dette er også deadline for ændringer i ordren. 

Afhentning mellem 11.00 og 15.00 på Nytårsaftensdag

 

Bestil via Facebook, mail: info@orebykro.dk eller tlf: 54174466 eller tlf/sms 31430542

Mindstebestilling er 2 couverter.

Vi glæder os til et fantastisk nytår!

De bedste hilsner fra Oreby Kro

(1) Forretter
(1) Forretter

press to zoom
(2) Hovedret
(2) Hovedret

press to zoom
(4) Brød
(4) Brød

press to zoom
(1) Forretter
(1) Forretter

press to zoom
1/4