NYTÅRSMENU 2019-2020

 

// NYTÅRSMENU 2019 - KUN UD AF HUSET //

 

7 himmelske retter 399,-

 

 

FORRET

 

- Koldrøget fasan fra Lolland med estragonmayo, tyttebær og syltet gulerod

- Bok choy med saltet skyr samt ørredrogn og æblevinaigrette

- Ristet blomkål med trøffelmayo, muslingecreme og porreolie

 

 

HOVEDRET

 

- Mør oksebøf af striploin med aromatisk kalvesauce og kartoffeltimbale med timian og persille. Hertil gratinerede jordskokker med rosmarin og parmesan samt kompot på tomater, grillede artiskokhjerter og oliven.

 

 

DESSERT

 

- Hindbærtærte med vanilje og blomster

- Solbærfragilité med syltede brombær

- Mørdejsmedaljon med hyldeblomst og lime

 

Vi har anrettet de 3 forretter og de 3 desserter på forhånd, så det eneste I skal gøre, er at stege en mør bøf og varme den færdige garniture og sovs. Vejledning medfølger naturligvis. Forretter og desserter deles family-style ved bordet.

Vi tager naturligvis højde for allergener og er imødekommende over for dette.

 

OBS: Der er ingen returemballage efter denne skønne aften!

Tilkøb:

Koldhævet surdejsbrød: 15,- pr. person

Kransekage og macarons: 50,- pr. person

Kaviar 10 g.: 200,-

Extra bøf: 65,- pr. stk. 

Menuen skal bestilles senest 26. december

Afhentning mellem 11.00 og 15.00 på Nytårsaftensdag

 

Bestil via Facebook, mail: info@orebykro.dk eller tlf: 54174466 eller 31430542

Mindstebestilling er 2 couverter

 

 

Vi glæder os til et fantastisk nytår!

 

De bedste hilsner fra Oreby Kro

OREBY KRO - OREBYGAARD 2 - 4990 SAKSKØBING - TLF. 54 17 44 66 - INFO@OREBYKRO.DK