NYTÅRSMENU 2021-2022

 

// NYTÅRSMENU 2021 - KUN UD AF HUSET //

 

7 himmelske retter 399,-

 

 

FORRET

 

- Koldrøget hellefisk med perlebyg vendt i estragon og purløg samt hummermayo

- Unghanerillette med portvin samt persillecreme, tranebær og løgmarmelade

- Ristet blomkål med muslingecreme, dildolie og mandler

 

HOVEDRET


- Mør oksebøf med kartoffelterrin, bagte løg med persillepuré, confiterede selleri med valnødder og trøffelsne samt aromatisk kalvesauce tilført trøffel.

 

DESSERT

- Citronmousse på vaniljebund med hindbærgelé

- Sprød mørdej med chokolademousse samt saltkaramel og passionsfrugt

- Solbær ’surprice’ med solbærgelé

Vi har anrettet de 3 forretter og de 3 desserter på forhånd, så det eneste I skal gøre, er at stege en mør bøf og varme den færdige garniture og sovs. Vejledning medfølger naturligvis. Forretter og desserter deles family-style ved bordet.

Vi tager naturligvis højde for allergener og er imødekommende over for dette.

 

OBS: Der er ingen returemballage efter denne skønne aften!

Tilkøb:

Koldhævet surdejsbrød: 15,- pr. person

Kaviar 10 g.: 200,-

Extra bøf: 65,- pr. stk. 

Menuen skal bestilles senest 26. december (med forbehold for vi må melde udsolgt). Dette er også deadline for ændringer i ordren. 

Afhentning mellem 11.00 og 15.00 på Nytårsaftensdag

 

Bestil via Facebook, mail: info@orebykro.dk eller tlf: 54174466 eller tlf/sms 31430542

Mindstebestilling er 2 couverter.

Vi glæder os til et fantastisk nytår!

De bedste hilsner fra Oreby Kro

(1) Forretter
(1) Forretter

press to zoom
(2) Hovedret
(2) Hovedret

press to zoom
(4) Brød
(4) Brød

press to zoom
(1) Forretter
(1) Forretter

press to zoom
1/4