PÅSKEMENU 2019

PÅSKEMENUEN SERVERES BÅDE TIL FROKOST OG AFTEN PÅ KROEN

1. servering

 

Gammeldags modnet sild med karrysalat

Koldrøget laks med røget creme og syltet tyttebær

Håndpillede rejer med æg og mayo

 

2. servering

Lammeculotter stegt med rosmarin og citron samt tilhørende ratatouille

 

 

3. servering

2 modne oste med glaserede abrikoser

 

285,- pr. person

UD AF HUSET

Påskemenuen kan også bestilles som catering ud af huset! (min. 2 personer)

Vi har anrettet de 3 forretter samt oste på forhånd, så det eneste I skal gøre er at stege lammeculotterne og varme den færdige ratatouille. Vejledning medfølger naturligvis. Menuen serveres og deles family-style ved bordet.

ÅBNINGSTIDER I PÅSKEN

Skærtorsdag d. 18. april: kl. 11 - 21

Langfredag d. 19. april: kl. 11 - 21

Lørdag d. 20. april: kl. 11 - 21

Påskedag søndag d. 21. april: kl. 11 -21

2. påskedag d. 22. april: kl. 12 - 16

OREBY KRO - OREBYGAARD 2 - 4990 SAKSKØBING - TLF. 54 17 44 66 - INFO@OREBYKRO.DK